Investiční fórum: Jak úspěšně investovat v roce 2022?

886
investicni_forum
Ilustrační foto: Pixabay.com

Chcete vědět, jak se budou vyvíjet kapitálové, měnové a komoditní trhy v roce 2022? A co čeká svět alternativních investic a kryptoměn? Jedinečnou příležitost nabídne ve středu 5.1. 2022 Investiční fórum.

Na Investičním fóru v moderovaných diskusních a samostatných přednáškách vystoupí přední ekonomové, bankéři a investiční odborníci z Česka i zahraničí a nabídnou ty nejlepší investiční strategie pro rok 2022.

Svůj výhled na rok nabídnou člen bankovní rady ČNB Aleš Michl a také bývalý šéf centrální banky, ekonom Miroslav Singer.

Názor na investiční rok 2022 pak odhalí hlavní investiční stratég jednoho z největších evropských správců aktiv Daniel Morris z BNP Paribas Asset Management.

Jak se Evropská unie a s ní Česko [ne]poperou se Zelenou dohodou pro Evropu? A jaké kurzové a dividendové vyhlídky má nejpopulárnější akcie na pražské burze? Svůj pohled na společnost ČEZ přednese známý aktivistický investor a znalec energetického sektoru Michal Šnobr.


REGISTRACE NA INVESTIČNÍ FÓRUM [LEDEN 2022]


Investiční fórum přivítá také hlavního ekonoma Saxo Bank Steena Jakobsena. Ten pohovoří o možných černých labutích roku 2022.

Proč by investoři, ale i samotné firmy měli hledat investiční příležitosti burzách ve střední Evropě? Svůj pohled nabídne portfoliomanažer Igor Müller z NN Investment Partners. Predikci nových IPO na trhu v Rybné ulici pak přidá sám šéf pražské burzy Petr Koblic.

Zajímavé investiční příležitosti by investoři měli v příštím roce hledat také na trhu s dluhopisy z rozvíjejících se trhů. Přiblíží je Alain Barthel, ředitel Brandywine Global Investment Management.

O svůj pohled na klasické, ale i netradiční investiční nástroje v portfoliu se podělí čeští tržní matadoři Roman Koděra a Filip Kejla. Od našich východních sousedů pak dorazí na konferenci tamní největší investiční influencer Juraj Karpiš, ekonom a zakladatel INESS.

Burzovně obchodované fondy [ETF], které může čekat v novém roce silný příliv kapitálu, odtajní Christopher Mellor, ředitel akciových a komoditních produktů pro region EMEA v jednom z největších emitentů ETF, společnosti Invesco.

Investoři nebudou ochuzeni ani o komodity, jejichž supercyklus by mohl pokračovat i v roce 2022. Hovořit o nich přijde Jiří Tyleček, hlavní analytik X-Trade Brokers.


REGISTRACE NA INVESTIČNÍ FÓRUM [LEDEN 2022]


Prostor dostanou také realitní investice. Diskutovat o nich budou lidé, kteří úspěšně spravují fondy zaměřené na komerční nemovitosti, ale také ostřílená investorka do rezidenčních nemovitostí.

Investiční fórum nemůže vynechat kryptoměny. Do panelu o nich zasednou s Jakub Vejmola alias Kicom z Bitcoinového kanálu nebo Josef Tětek ze SatoshiLabs.

Na své si přijdou také investoři do zlata nebo pamětních mincí, a to díky příspěvkům Romana Pilíška [ZLATÉ REZERVY] a Michala Spurného [TrustWorthy Investment CZ].

O své tipy a doporučení na další rok se s účastníky fóra navíc podělí dalších více než tucet investičních expertů.

–Adman´s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here