Za XTB nově bojuje i Conor McGregor z Irska

431
Conor_McGregor
Foto: UFC

Bojovník Conor McGregor je novou tváří brokerské společnosti XTB. Ta nabízí investiční platformu xStation 5. Conor McGregor přitom není v investování žádný nováček. Forbes ho řadí mezi nejlépe vydělávající sportovce světa. 

Jde o další angažmá známého sportovce ze strany XTB. Není to tak dlouho, kdy XTB uzavřela spolupráci se světovým šampionem v polotěžké váze a znojemským rodákem Jiřím Procházkou. XTB dlouhodobě spolupracuje s předními osobnostmi ze světa sportu. Byl to například světoznámý fotbalový trenér José Mourinho nebo Joanna Jędrzejczyk, polská zápasnice bojových umění a bývalá šampionka UFC.

„Nyní s velkým potěšením oznamuji naše partnerství s Conorem McGregorem. Chtěli jsme, aby náš nový ambasador byl globální ikonou. Conor je jedním z nejúspěšnějších sportovců v historii smíšených bojových umění, který se díky své úžasné morálce a neustálému zdokonalování stal prvním šampionem UFC ve dvou váhových kategoriích,“ komentuje aktuální spolupráci CEO společnosti XTB Omar Arnaout.

Ambasador XTB Jiří Procházka je novým šampionem UFC

Upřesnil, že příběh bojovníka úzce koresponduje se značkou a strategií XTB. Podle jeho slov s ním firmu spojuje odhodlání, vytrvalost při prosazování cílů, ochota neustále se rozvíjet a dosahovat nejlepších výsledků.

„I to jsou vlastnosti dobrého investora. V XTB tvrdě pracujeme na tom, abychom našim klientům mohli nabídnout špičkovou technologii a inovativní investiční platformu, která jim pomůže dosáhnout jejich investičních cílů,“ vyjasnil.

Kdo je Conor McGregor

Conor McGregor je šampion UFC, podnikatel, restauratér a globální obchodní a sportovní ikona. Pochází z irského Dublinu, kde se učil instalatérem a věnoval se amatérským zápasům. Na scénu UFC vtrhl v roce 2013 a v roce 2015 získal titul v pérové váze. Historii MMA ale přepsal o rok později, kdy vybojoval titul i v lehké váze. Stal se tak prvním bojovníkem, kterému se podařilo být šampionem ve dvou různých váhových kategoriích současně.

Mezi fanoušky UFC patří McGregor k největším tahákům a jeho zápasy představují šest nejsledovanějších přenosů této organizace vůbec. Je také s více než 70 miliony sledujících napříč všemi platformami nejúspěšnější fighter UFC na sociálních sítích. A rovněž svými astronomickými výdělky dosahuje mezi ostatními bojovníky rekordů.

XTB nabízí videokurzy investování do ETF a akcií

Úspěchy McGregor slaví i mimo oktagon. V roce 2018 založil společnost Proper No. Twelve Irish Whiskey, která se stala nejrychleji rostoucí značkou whisky na trhu. Kromě Proper No. Twelve investoval i do dalších produktů, například regeneračního spreje TIDL, tréninkového programu McGregorFast., Black Forge Inn v Dublinu. A mezi jinými také do série videoher Dystopie: Conquest of Heroes a Forged Irish Stout. Takto diverzifikované portfolio pomohlo McGregorovi k umístění se na prvním místě v žebříčku „Nejlépe vydělávající sportovci“ magazínu Forbes za rok 2021.

XTB zahájila i novou marketingovou kampaň

Oznámení o spolupráci mezi Conorem McGregorem a společností XTB znamená začátek nové globální brandové kampaně. V reklamních videích s novým ambasadorem značky společnost vysvětluje, že díky snadnému přístupu k digitální platformě XTB je dnes k dispozici řada investičních řešení pro každého, kdo je připraven zahájit svou investiční cestu.

„Jsem rád, že jsem se stal oficiální tváří jedné z předních světových investičních společností na příští roky. Věřím, že sport a investování vyžadují stejné vlastnosti: odhodlání, duševní houževnatost a schopnost stanovit si osobní cíle,“ říká Conor McGregor.

XTB zvedla zisk v I. kvartále o více než 623 procent

S Connorem McGregorem jako ambasadorem značky plánuje XTB pokračovat ve svém rozvoji. Počet klientů investiční společnosti celosvětově překročil půlmilionovou hranici. XTB se řadí mezi pět nejlepších světových brokerů v počtu aktivních klientů.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here