Rychlá je nová HR společnosti Imper a Monitora Media

1192
Rychlá
Foto: Monitora media

Aneta Rychlá je novou HR manažerkou v partnerských společnostech Imper a Monitora Media. Ty se zaměřují na komplexní datová řešení pro B2B byznys a marketing. Nabízejí realtime monitoring médií a sociálních sítí.

Aneta Rychlá má za sebou více než dvacetiletou kariéru v HR. Do firem přichází po šesti letech freelance personálního poradenství. Na starosti bude mít kromě náboru nových zaměstnanců také vybudování struktury moderního a pružného HR v rozvíjející se technologické firmě.

„Okouzlila mě unikátní atmosféra v týmu a získal si mě skvělý produkt. Jsem ráda, že můžu přispět svými zkušenostmi k dalšímu růstu firmy,“ říká Aneta Rychlá.

Rychlá nepřichází do zcela neznámého prostředí. S technologickými firmami spolupracovala už během svého působení na volné noze. Její příchod CEO Imper CZ a Monitora Media Tomáš Berger okomentoval následovně: „Úspěch není jen záležitostí produktu, ale hlavně skvělého týmu, který stojí za ním. Příchod Anety jako opravdového HR profesionála je další krok k tomu být nejen technologickým leaderem trhu, ale také vyhledávaným zaměstnavatelem.“

Kariéra Anety Rychlé

Aneta Rychlá dříve působila jako HR Specialist Senior v Raiffeisenbank a Key Account Manager v Grafton Recruitment, kde měla na starosti kromě náborového procesu i péči o klienty, vedení týmu a jeho rozvoj.

Jako HR Business Partner v ČSOB byla strategickým partnerem pro manažery a board membery pro otázky týkající se zaměstnanců. To zahrnovalo nábor, rozvoj, hodnocení, sledování personální legislativy i projekty týkající se rozvoje talentů.

Posledních šest let před nástupem do společností Imper a Monitora Media působila jako freelance HR project manager. Specializovala se na konzultace, nábor, koučování a poradenství v oblasti HR. Mezi její klienty patřily Air Bank, Equa bank nebo ING Bank.

Jaké úkoly má před sebou Aneta Rychlá

Imper a Monitora Media se podle jejich zástupců dynamicky rozvíjejí a Rychlá v nich má vytvořit pevné struktury interního HR se zaměřením na stabilitu, spokojenost zaměstnanců a péči o ně. Zaměří se i na rozšiřování týmu o IT profesionály a nové kolegy z oblasti středního a vyššího managementu.

Společnost Monitora o sobě tvrdí, že je 21. nejrychleji rostoucí tech firmou ve střední Evropě podle Deloitte Technology Fast 50. Skutečnost je, že k jejím klientům patří nejvýznamnější tuzemské firmy. Ať už jde o banky, stavební společnosti nebo zástupce maloobchodních řetězců.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here