Jaké akcie dávají smysl? Řešili to experti #Vítěznéhoportfolia

35
akcie
Ilustrace: Freepik.com

Dávají stále smysl akcie velkých technologických firem ve Spojených státech? Kde jinde než mezi tzv. large caps a na Wall Street dnes hledat atraktivní příležitosti. A čím méně tradičním portfolio okořenit?

Nejen to byla témata debaty Romana Chlupatého se senior relationship manažerem v Conseq Investment Management Davidem Novotným. I partnerem a portfoliomanažerem STARTer Investment Partners Tomasem Michálkem a portfoliomanažerem a investičním analytikem z YDeal Funds Davidem Zabadalem. Debata se uskutečnila v pondělí 4.3. na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Více o projektu #VítěznéPortfolio a výběr toho nejlepšího z debat ve formě podcastů najdete na webu www.vitezneportfolio.cz.

Máte zájem o akcie a účastnit se dalších seminářů osobně a potkat se se zkušenými tržními hráči? Pořiďte si členství v klubu #VP Extra na celý rok, vstupné na čtyři akce s množstevní slevou nebo jednorázové vstupné. Podrobnosti: www.vitezneportfolio.cz/vitezneportfolio-extra. Podrobnosti o celém projektu nabízejí stránky www.vitezneportfolio.cz.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here