Výroba kalendáře 6x jinak

91
kalendare
Ilustrační foto: Profi Point4me

Nástěnné i týdenní kalendáře patří mezi oblíbené klasiky. Pokud se ale chcete odlišit, pusťte se do originálnější tvorby. Máme pro vás 6 tipů, jak kalendářem zaujmout zákazníky. Ať už pracujete v kultuře, nebo prodáváte reality.

Chcete mít přehled? Sáhněte po nástěnném kalendáři

Pokud patříte mezi milovníky organizování a plánování, jsou pro vás skvělou volbou nástěnné kalendáře. Díky nim si můžete snadno ujasnit, co se v následujících měsících chystá. Ať už se jedná o státní svátky, dovolené nebo důležité akce.

Představte produkty v celé kráse

Velkou výhodou nástěnných kalendářů je také to, že na velké ploše perfektně vyniknou fotografie. A to do nejmenších detailů. Díky nim můžete představit vlastní produkt i své služby.

Skvěle ale budou vypadat i ilustrační fotografie. Na obrázky z cest, designové novinky nebo nejproslulejší památky se bude rád dívat každý. A to jak v kanceláři, tak třeba v obýváku. Kromě praktičnosti proto v takovém případě oceníte i působivý design. I z obyčejného kalendáře se tak může stát umělecké dílo.

Pokud chcete dát vyniknout fotografiím, bude pro vás skvělou volbou nástěnný kalendář s kalendáriem na straně, nebo menším kalendáriem na spodní straně kalendáře. U tiskárny Profi Point4me si můžete výrobu kalendáře nakonfigurovat do nejmenších detailů.

Kalendář na více let

Nechce se vám pouštět do výroby kalendářů každý rok? Vytvořte takový, který nějakou dobu vydrží. Tvorbu takového kalendáře ale musíte více promyslet. Vyhněte se přiřazování dat k jednotlivým dnům – ty naopak úplně vypusťte. Postačí vám uvést měsíce a obecná data. Zvýraznit samozřejmě můžete státní svátky, které se z hlediska termínů nemění.

Kalendář pak můžete vytvořit nejen v klasické podobě, ale také ho nechat natisknout na blok, vizitku nebo textil. Uvidíte, že originální plátěná taška či tričko sklidí mezi zákazníky úspěch.

2v1. Originální leták s kalendářem

Plánujete akce na celý měsíc dopředu? Pak pro vás máme jeden tip. Propojte přehled kulturních akcí s měsíčním kalendářem. Tisk můžete zhotovit například na leták. V nabídce Profi Point4me najdete neskládané i skládané letáky. Můžete si tak vybrat takový typ, jaký vám bude vyhovovat. Stejný nápad můžete využít i pro tisk plakátů.

Výrobu kalendáře propojte s onlinem

Máte svůj e-shop? Potěšte zákazníky malým překvapením a přibalte do zásilky malý kalendář. Můžete na něj dokonce vyznačit termíny jednotlivých výprodejů a významných akcí. Na kalendář můžete při tisku doplnit také QR kód, kterým klienty jednoduše přesměrujete na webové stránky.

Vyznáváte klasiku? Vsaďte na stolní kalendáře

Pokud upřednostňujete více místa na poznámky, pusťte se do výroby stolních kalendářů. I ty můžete ozvláštnit fotkou produktu, nemovitosti nebo třeba zvířat. Vždy ale myslete na to, aby téma kalendáře zapadalo do marketingové strategie firmy.

U firem jsou oblíbenou volbou stolní kalendáře týdenní. Ty poskytují klientům dostatek místa na poznámky s termíny schůzek či firemních akcí. A kromě toho nezaberou příliš místa na pracovním stole.

Netradiční rozměry? Bez problému

Pokud vám nevyhovují klasické rozměry produktů, objednejte si tisk kalendáře na míru. U Profi Point4me vám připraví individuální cenovou nabídku. A vy se pak už jen rozhodnete, zda se do výroby pustíte.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here