XTB nabízí Povídání o tradingu i Analytické fórum

579
XTB
Foto: XTB

Společnost XTB, která nabízí trading a dlouhodobé investice na své vlastní platformě xStation, systematicky nabízí vzdělávání klientům i jen zájemcům o finanční trhy. Jde o videokurzy, konference, analytická fóra a další.

Online analytické fórum patří k tradičním vzdělávacím formátům XTB. Letošní ročník se uskuteční již příští středu [17.5.] a čtvrtek [18.5.] od 18:00 hodin. Hlavní témata se zaměří na inflaci, měnovou politiku a výhledy různých investičních instrumentů do dalších měsíců.

Bezplatné přihlášení a program fóra je zde >

Fóra se zúčastní devět předních odborníků na finance, investice a specifické finanční trhy. Jmenujme například Lukáše Kovandu, Ronalda Ižipa, Jaroslava Brychtu, Borise Tomčiaka nebo Jiřího Slováka.

Povídání o tradingu

Povídání o tradingu je nový měsíční formát. A dokonce již vyšel jeho první díl [viz níže]. Podkladem této série, jak napovídá už název, je videoformát Povídání o trzích. Pořad pod hlavičkou XTB tvoří již několik let Jaroslav Brychta s Tomášem Vrankou. V Povídání o tradingu se témata ale budou točit výhradně okolo tradingu a krátkodobého obchodování, které mnoho investorů a obchodníků, jak uvádí XTB, stále považuje za „černou magii”.

„Cílem série je tedy vysvětlit širší veřejnosti, jak trading a jeho aspekty fungují. Více než na kreslení do grafů se zaměříme na vědomosti reálných traderů. Ti se podělí o své dlouholeté zkušenosti,” vysvětluje obchodní ředitel XTB Vladimír Holovka, jenž spolu s Martinem Jakubcem Povídání o tradingu moderuje.

Martin Jakubec je Senior Account Manager XTB a jedna z tváří série Live trading. Pro některé epizody si pánové přizvou i další hosty.

Trading pro začátečníky a videa Jak obchodovat

Tradingu se týkají i další nové vzdělávací formáty XTB. Série Trading pro začátečníky připravuje začínající obchodníky po obecné a technické stránce. Jde o odrazový můstek pro začínající tradery. V pořadech se řeší základy fundamentální a technické analýzy, risk managementu. V současnosti jsou na YouTube kanálu XTB dostupné první dvě epizody a další se XTB chystá brzy přidat.

Ale ani tím vzdělávací nabídka XTB nekončí. Videa Jak obchodovat… se zaměřují na specifické aspekty různých finančních instrumentů. Ocení je jak úplní nováčci, tak zkušenější obchodníci. V rámci této série již vyšla videa Jak obchodovat ropu a Jak obchodovat NASDAQ. A videa zaměřena na další instrumenty jsou “ve výrobě”.

Pozor! Trading na Forexu může být návykový

Zajímavá jsou podle zástupců XTB rovněž videa Sezónnost v investování a tradingu nebo Jak využívat investiční doporučení světových bank. Všechna videa jsou volně dostupná na YouTube kanálu XTB – zde.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here