#VítěznéPortfolio radí, jak proplout neklidnými tržními vodami

38
#Vitezneportfolio
Ilustrační foto: Pixabay.com

Jak v kontextu nového ekonomicko-politického uspořádání světa a investičních [mega]trendů vyladit portfolio nejen na letošek? To je téma diskuzí globálního stratéga Romana Chlupatého s investičními experty v cyklu #VítěznéPortfolio.

Diskuze se konají každý měsíc [s výjimkou letních prázdnin], a to vždy buď první pondělí v daném měsíci, nebo poslední pondělí v měsíci předchozím. Akce se konají v Praze a na partnerských univerzitách mimo hlavní město.

Zvýšené geopolitické napětí, rozporuplné ekonomické vyhlídky či proměny prakticky všech oblastí trhu pod tlakem nových technologií v čele s pokročilou umělou inteligencí dnes staví investory před nelehký úkol – najít novou rovnováhu mezi potenciálními výnosy a rizikem,“ představuje přístup k tématům debat sám globální stratég Roman Chlupatý.

#VítěznéPortfolio je na YouTube

První část diskuzí se vysílá na YouTube kanálu Investičního webu, partnera cyklu #VítěznéPortfolio. Druhá část debat patří jen přítomným, kteří mohou hostům osobně klást otázky či se do diskuze zapojovat. Záznam debat ve formě podcastů je k dispozici na www.vitezneportfolio.cz/trzni-vyhled.

Spoléhat se na to, že jsou věci dané, s sebou vždy přináší riziko. O to větší, pokud to, co považujeme za dané, vychází z chybné či nepřesné analýzy tržní, ekonomické či politické reality. Probíhající metamorfóza světa, v posledních letech navíc urychlená pandemií covidu-19 nebo invazí Ruska na Ukrajinu, klade velké nároky mimo jiné na investory, kteří musí nové pořádky reflektovat ve svých portfoliích,“ doplňuje Roman Chlupatý.

Vedle dlouhodobých makroekonomických, geopolitických a investičních trendů se debaty zaměřují i na aktuální dílčí témata v různých oblastech a přinášejí zajímavé investiční nápady a inspiraci také pro investory vyhledávající na trzích krátkodobé příležitosti.

Osobní účast v debatách

Účast na pražských debatách je možná po registraci do klubu #VítěznéPortfolio Extra. K dispozici je členství na celý rok, vstupné na čtyři akce s množstevní slevou anebo jednorázové vstupné. Vstup na mimopražské akce na partnerských univerzitách je zdarma. Podrobnosti včetně rozpisu debat nabízejí stránky www.ViteznePortfolio.cz. / FinTag je mediálním partnerem projektu.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here