Fintag.cz hledá příběhy nespokojených nejen zákazníků

690
Fintagcz
Ilustrační foto: Pixabay.com

FinTag.cz nabízí pomocnou ruku! Máte špatnou zkušenost s bankou, pojišťovnou, spořitelnou, podílových fondem, operátorem, dodavatelem energií či jinou firmou, bež níž se dnes nelze obejít? A máte špatnou zkušenost se státem?

Máte příběh, kdy takzvaně renomovaná firma či finanční instituce někomu větším či menším podvodem vytáhla peníze z kapsy? A máte špatnou zkušenost s fungování státu, státních institucí a jejich představitelů? Pokud ano, napište na info@fintag.cz. Naše redaktce Váš příběh, bude-li stát za to, zpracuje a zveřejní na svých stránkách i sociálních profilech.

Dva příklady za všechny

Fintag.cz je jeden z mála skutečně nezávislých internetový magazín o financích. Nestojí za ním žádná velká mediální skupina svázana s politickými stranami či velkými inzerenty. A nestojí za ním ani žádný svěřenský fond. Řídí se zásadami kvalitní žurnalistiky a s informacemi nakládá eticky.

Co je FinTag.cz

FinTag.cz oslovuje široké publikum aktivních lidí se zájmem o ekonomiku, politiku, byznys i o spotřebitelské nejen finanční produkty a služby. Přináší aktuální informace z oblasti ekonomiky, politiky a financí. Cílí na běžného spotřebitele finančních produktů, domácnosti, kterým nabízí praktické informace, ne odborné poradenství. FinTag najdete i na Instagramu, Twitteru i Facebooku

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here