Škola investování 2018 od Fio banky začala na konci září

464

Škola investování – Česká Fio banka na konci září zahájila své tradiční semináře o investování. Banka letos veřejnosti nabídne 38 seminářů pro začátečníky i pro pokročilejší investory. Semináře se konají ve městech po celé České republice a účast i registrace je zdarma.

Školu investování Fio banka zajišťuje spolu s českou burzou RM-SYSTÉM. Na konci září započne svůj již 29. semestr. Škola investování nabídla za dobu jejího trvání informace tisícům zájemců.

„Každoročně plné sály, ve kterých naše semináře pořádáme, nás utvrzují v tom, že širokou veřejnost investice lákají, jen potřebují trochu poradit,“ říká obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Zájemci o Školu investování si mohou vybrat celkem z 19 měst, kde se bude konat, a tří různých okruhů, odstupňovaných dle zkušenosti investorů.

První okruh je pro začátečníky, kteří se chtějí seznámit se základními investičními pojmy, dozvědět se proč vůbec do akcií investovat a jak to reálně provést.

Druhý okruh je zaměřen na zahraniční burzy, včetně představení obchodovaných společnosti i praktické ukázky nákupu a prodeje.

Třetí seminář je určen pokročilejším investorům, kteří se zajímají o možnosti znásobení investice, obchodování s komoditami nebo futures kontrakty.

Na semináře se může bezplatně registrovat úplně kdokoliv, stačí si vybrat téma, konkrétní město a termín.

Fio banka na konci prázdnin oznámila, že meziročně zvýšila počet svých klientů o 100 000. Fio banka je pátou největší bankou v Česku podle počtu klientů. Služeb banky tak využívá celkem 850 tisíc klientů. Banka nabízí finanční produkty pro domácnosti i firmy. Rozdělit je lze na dvě hlavní oblasti – poskytování tradičních bankovních služeb, zprostředkování obchodů s cennými papíry.

 

 

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here