GetFix nabízí vybraným neziskovkám servis aut zdarma

463
GetFix
Foto: GetFix

GetFix Holding, který provozuje online nabídku služeb prověřených autoservisů po celém Česku, nově nabídl pomoc neziskovým organizacím. Prostřednictvím programu „GetFix pomáhá“ jim zaplatí služby autoservisů ze svého portfolia. Hlavní podmínka je, aby organizace ke své činnosti potřebovaly auta.

Do konce roku chce GetFix neziskové organizace tímto způsobem podpořit jedním milionem korun. Každý měsíc vybere jednu z organizací a domluví se s ní na šíři poskytnutých služeb. Neziskové organizace oslovuje přímo, do programu se může přihlásit i kterákoli nezisková organizace. Stačí, když na webu firmy vyplní jednoduchý formulář. 

Rozhodli jsme se podat pomocnou ruku těm, kdo to nejvíce ocení, a to tam, kde to umíme nejlépe – tedy v péči o auta,“ uvedl Stanislav Toman, ředitel GetFix Holding. 

Rozsah servisu firma stanovuje individuálně podle potřeb neziskové organizace a možností daného autoservisu v místě její působnosti.

Jedno, nebo deset aut, je jedno

Autoservisy GetFix v základu nabízejí služby pneuservisu, pravidelné údržby, diagnostiky, oprav vozů, karosářských prací, mytí aj. Součástí nabídky je i registrace vozidel, provádění STK a měření emisí či pojištění. Podle zástupců firmy není podstatné, zda má nezisková organizace vozidel deset či pouze jedno.

„Podstatné je, že se stará o ty, kteří se sami o sebe postarat nedokáží. Ať už se jedná o přírodu, ohrožená zvířátka, děti, nemocné, hendikepované či seniory,“ upřesnil Toman. 

Upozornil, že pro zákazníky GetFix je údržba nebo oprava automobilu v některém ze servisů ověřené sítě velmi snadnou záležitostí. Na webových stránkách si mohou podle požadovaného úkonu a vhodné lokality vybrat ten nejlepší možný servis, online si ho rezervovat a na smluvený termín do něj dorazit. Nemusejí do autoservisu telefonovat nebo se jakkoli domlouvat. Firma online sjednání autoservisu nabízí soukromníkům i firmám.

GetFix: Postup u neziskových organizací

Obdobně se budou registrovat i neziskové organizace. Avšak s tím rozdílem, že ty při platbě využijí poukaz společnosti GetFix, který v rámci dobročinného programu získají. Určující pro hodnotu poukazu je míra využití vozového parku neziskové organizace pro dobročinné účely a jeho technický stav. Síť Getfix přitom zahrnuje jak autorizované, tak neautorizované autoservisy. Kromě pomoci neziskovým organizacím pořádá GetFix také Velkou soutěž o servis zdarma, v níž každý týden vyhrávají tři řidiči poukazy na servis.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here