Iker Casillas, zvaný kočka, se dal na investování

888
Iker_Casillas
Kočka Iker Casillas / Foto: FIFA

Jeden z celosvětově nejlepších brankářů všech dob Španěl Iker Casillas se stal novým globálním ambasadorem brokerské společnosti XTB. Jde již o druhou významnou osobnost světového fotbalu, jež spojila tvář s polskou společností.

V minulosti to byl portugalský fotbalový trenér José Mário dos Santos Félix Mourinho, který spolupracoval s XTB. Nyní se přidává Iker Casillas, jenž proslul svými dalekými skoky a skvělými reflexy. Ostatně i proto se mu říká “cat – kočka”.

„Jsem velmi hrdý na to, že mohu spojit svou tvář s XTB, jednou z nejlepších globálních investičních společností. Ve fotbale, stejně jako ve financích, je zapotřebí trénovat, mít dobrou podporu a mentalitu vítěze,“ říká Iker Casillas.

Casillas se připojuje k ambasadorům značky globálního fintechu. Ten nyní spolupracuje zejména s celebritami bojových sportů. Jako je například globální ambasador značky Ir Conor McGregor, několikanásobný šampion UFC, podnikatel a obchodní i sportovní ikona. Anebo Joanna Jedrzejczyk, polská bojovnice a bývalá šampionka UFC, či Jiří Procházka, český mistr smíšených bojových umění a bývalý šampion UFC v polotěžké váhové kategorii.

Iker Casillas si zahraje ve spotu XTB

Casillas, který byl po dobu pěti let považován FIFA a UEFA za nejlepšího brankáře světa díky oceněním FIFA/FIFAPro World XI a UEFA Team of the Year, a který je v současnosti zástupcem generálního ředitele nadace Realu Madrid, se objeví ve spotu XTB na podporu nabídky společnosti.

„Iker Casillas je ukázkou píle, vášně, vytrvalosti a dokonalosti ve všem, co dělá. Což platí i pro jeho roli investora, podnikatele a člověka, který se stále učí a profesně rozvíjí,” říká CEO XTB Omar Arnaout.

XTB nově nabízí novým klientům akcii zdarma

Upřesňuje, že finanční trhy se v uplynulých letech rychle vyvíjely. Na čemž mají lví podíl i nové technologie. A i ty akcentuje propagační spot XTB s celosvětově proslulým brankářem. V něm Casillas zdůrazňuje potřebu mít kvalitního a technologicky vyspělého investičního partnera. Bývalý hráč Realu Madrid ve spotu vyzdvihuje výhody společnosti XTB a její vlastní online investiční platformy xStation. Ta nabízí analýzy trhu, důležité informace, vzdělávání a podporu.

„Stále více zákazníků se při investování svých peněz poohlíží mimo své hřiště. Náš nový ambasador XTB vybudoval svůj úspěch tvrdou prací, strategií a silnou mentalitou vítěze. Právě tato schopnost týmové práce, vůdčích schopností a jeho profesionalita v práci jsou atributy, které sdílíme i my v XTB,“ dodává Omar Arnaout.

McGregor: Kdo chce skutečný úspěch, musí poctivě makat

Podle něj kampaň nabízí nový pohled na investování. Tvrdí, že díky nejmodernějším technologiím a rozvoji digitálních nástrojů se diverzifikace a hledání nových investičních alternativ staly dostupnými pro všechny, kteří chtějí začít investovat své finance. XTB skrz svou vlastní obchodní platformu xStation nabízí obchody s cca 5 500 finančními nástroji včetně běžných akcií, ETF a CFD pro Forex. Dále indexy, komodity, akcie a kryptoměny.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here