XTB nově nabízí novým klientům akcii zdarma

4455
XTB
Generální ředitel XTB Omar Arnaout / Foto: XTB

Brokerská společnost XTB spustila marketingovou kampaň, v níž převede každému novému klientovi, který si u ní otevře reálný obchodní účet, akcii zdarma. Cenový limit akcie zdarma je 30 amerických dolarů [cca 671 Kč].

„Každý nový individuální klient, který si 9. ledna otevře účet u XTB, přijme podmínky promo akce a provede vklad, obdrží akcii zdarma,” potvrzuje generální ředitel XTB Omar Arnaout.

Nabídka na akcii v hodnotě až 30 USD platí do odvolání. V tuto chvíli tedy není časově omezena. Minimální investice pro nákup akcií a ETF u XTB činí 10 USD [cca 224 Kč]. Prostřednictvím vlastní obchodní platformy xStation5 firma nabízí možnost investovat do více než 5 500 finančních nástrojů po celém světě. Patří k nim akcie, ETF, komodity, měnové pary a mnoho dalších investičních nástrojů. Dlouhodobým investorům broker za nákup a prodej akcií a ETF neúčtuje poplatky až do obratu 100 tisíc eur [cca 2,4 mil. Kč] za měsíc.

„Tuto službu dotujeme ze zisků, které utržíme u spekulativních obchodů. Touto nabídkou rozšiřujeme počet našich klientů. Přičemž někteří z nich pak i sami přijdou na aktivnější formy obchodování. Byť nemusejí a je to čistě na jejich rozhodnutí,“ popsal poplatkovou filozofii firmy v nedávném podcastu FinTag.cz její obchodní ředitel Vladimír Holovka.

XTB posiluje pozici na globálním trhu

Aktuální marketingovou kampaň, v níž XTB novým klientům převede akcii zdarma, podporuje silná reklamní kampaň. K hlavním tvářím společnosti dlouhodobě patří světově známí mistři smíšených bojových umění. Jako je Polka Joanna Jędrzejczyk, Čech Jiří Procházka a nově irský MMA bojovník Conor McGregor.

McGregor: Kdo chce skutečný úspěch, musí poctivě makat

Několikanásobný šampion UFC mimo jiné podepsal smlouvu se společností XTB i proto, že sám investuje. Mezi sportovci navíc platí za úspěšného podnikatele. Založil nejrychleji rostoucí značku whisky na trhu, investuje do mnoha příležitostí v oblasti sportu a dokonce si pořídil i vlastní restauraci.

Pokud chcete vyhrát, musíte do toho dát všechno. Musíte se připravit a dobře znát své soupeře nebo konkurenci. Musíte rozumět svým silným a slabým stránkám. A musíte poctivě makat,” uvedl v nedávném rozhovoru na stránkách FinTag.cz.

XTB zvyšuje počty klientů i zisky

V prvních třech čtvrtletích loňského roku společnost XTB realizovala čistý zisk ve výši 153 milionů eur [cca 3,7 mld. Kč]. To je více než čtyřnásobný nárůst v porovnání se stejným obdobím předchozího roku. Celkový počet klientů firmy zároveň přesáhl 581 000 a počet aktivních účtů 152 000. Za úspěchem firmy podle jejího šéfa Omara Arnaouta stojí perfektní služby a důraz společnosti na vzdělávací aktivity.

Prostřednictvím vzdělávání a intenzivní propagace podporujeme individuální klienty, kteří investují své peníze, aby tuto technologii, která jim umožňuje řídit své investice, snadno a intuitivně využívali,” vysvětluje.

Analytici XTB uspěli v žebříčku FX Forecast Bloomberg

Neméně důležitá je podle jeho slov i vlastní obchodní platforma XTB xStation5. Do té firma investuje nemalé prostředky a v čase ji stále zdokonaluje. Jejím cílem je vytvořit takové prostředí, aby investování zpřístupnila co nejvíce lidem.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here