XTB má nový e-book o investicích do technologických firem

219
XTB
Foto: XTB

V rychlém a dynamickém světě, jemuž dnes vládnou informační i jiné technologie, jsou investice do technologických gigantů skoro samozřejmostí. Brokerská společnost XTB připravila průvodce digitálním světem pro investory.

Každý den jsme obklopeni technologiemi. Proto není divu, že se stávají klíčovými součástmi našich investičních portfolií. Společnost XTB nabízí mezi svými nejoblíbenějšími investičními nástroji akcie významných technologických firem. Patří sem Apple, Microsoft, Alphabet [Google], Amazon, Meta a mnohé další. Možná jsou vám tyto názvy známé, ale kolik z nás ví, co se skrývá za jejich úspěchem? Kolik z nás ví, jak využít jejich investičního potenciálu?

Právě na tyto i mnohé další otázky odpovídá nový e-book XTB. Ten navíc projde pravidelnou aktualizací každé čtvrtletí. To proto, aby zájemcům o investování do technologických titulů vždy poskytl aktuální informace.

Chceme vás zasvětit do podnikání těchto společností. Důvod je, abyste v budoucnu těžili z informací, které se o nich dozvíte. E-book není až tolik zaměřen na historii těchto firem, ale spíše na jejich obchodní modely, finanční výsledky, výhody i nevýhody atd. Připravili jsme pro vás i vizuální prezentaci těchto informací. To pomocí grafických ukazatelů z platforem Bloomberg Terminal a xStation,“ říká autor e-booku Tomáš Vranka.

Investování není jen o výnosu, ale i o pohodě, říká Tomáš Vranka

E-book je k dispozici zdarma. Míří na ty, kteří chtějí prozkoumat, jak se technologické společnosti staly tím, čím jsou dnes. Stačí si jen stáhnout e-book a začít objevovat svět investic do velkých technologií ještě dnes!

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here