XTB Online trading konference 2024 startuje už 23. března

60
Experti z XTB už chystají další velkou online tradingovou konferenci. / Foto: Archiv FinTag

23.3. se od 13:00 uskuteční tradiční XTB Online trading konference. Zaměří se na téma aktivního obchodování. Pokud se o trading zajímáte nebo se o tomto odvětví chcete dozvědět více, pak si nenechte tuto akci ujít!

Kompletní program i možnost bezplatného přihlášení naleznete v přiloženém odkazu: https://cz.xtb.com/online-trading-konference-2024

Na co se tedy můžete těšit? Přední experti z československé tradingové scény v několika diskuzních panelech proberou aktuální stav na trzích, aspekty obchodování různých instrumentů od akcií až po komodity. Zaměří se i na obchodní strategie založené na fundamentu a sentimentu i techniky, jak zlepšit svou výkonnost.

  • 13:00 – 14:00 / U grafů to začíná i končí

Hosté: Ondřej Hartman, Patrik Klempár, Martin Klass / Grafy jsou stěžejní součástí tradingu. Z tohoto důvodu se první panelová diskuze zaměří právě na ně. Hosté v této části proberou, na co se zaměřit a co obecně na grafech sledovat. Kromě toho zanalyzují konkrétní situace i to, co mají v hledáčku do budoucna.

  • 14:00 – 15:00 / Bude 2024 rokem komoditních traderů?

Hosté: Petr Plecháč, Vojtěch Slovák, Jiří Tyleček / Komodity se stávají mezi tradery stále oblíbenějším instrumentem. Tato kategorie ale má mnoho specifických vlastností a pravidel. Právě proto se hosté v této části zaměří nejprve na porovnání tradingu komodit a akcií a poté se zaměří na konkrétní strategie a komodity. Těšit se můžete například na zemní plyn, obiloviny nebo zlato.

Registrace Online XTB trading konference 

  • 15:30 – 16:30 / Analýza fundamentu a sentimentu pro trading

Hosté: Jan Růžička, David Monoszon, Štěpán Hájek / Ačkoliv trading často bývá především o technické analýze, ani fundamenty a sentiment trhu nesmíme opomíjet. Třetí panel rozebere aktuální náhled na trhy, klíčové události a scénáře. Sami hosté rovněž představí data, která podle nich nejlépe vystihují aktuální situaci.

  • 16:30 – 17:45 / Výkonnostní trading aneb všichni chceme výsledky

Hosté: Tomáš Vobořil, Jan Šrajer, Karol Hajduček / V předposledním panelu konference se poučíme ze zkušeností profesionálních traderů. Ti účastníkům konference prozradí jejich cestu k úspěchu. Poukáží na největší překážky, které a jak překonaly. Blíže představí i to, jak oni sami pracují na zlepšení své produktivity a výkonnosti.

  • 17:45 – 19:00Žít a přežít jako trader

Hosté: Jan Smolen, Roman Dvořák, Marek Vaňha / V poslední části konference experti naváží na předchozí téma. Promluví o tom, jaké životy žijí tradeři. Jak vypadá jejich work-life balance, co je jejich denní rutina, a hlavně, jak si udržují zdravý odstup od tradingu.

Registrace Online XTB trading konference 

V každém z panelů mohou posluchači diskutujícím zasílat dotazy. Bezpochyby je tak se na co těšit. Pokud se chcete o akci dozvědět více, všechny informace i možnosti přihlášení zdarma naleznete na https://cz.xtb.com/online-trading-konference-2024.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here