Společnost SmithNovak pořádá 1. 3. v hotelu Andel’s na pražském Smíchově konferenci zaměřenou na inovace a technologie ve finančních službách. Konferece nese přiznačný název Transformace 2019. 

Na konferenci vystoupí v pěti blocích hlavního programu představitelné českých bank, pojišťoven i České národní banky. Dále zástupci technologických, FinTech a InsurTech společností i experti poradenských a právních firem.

“Martin Bartlam, FinTech Global Co-Chair společnosti DLA Piper z Londýna, představí svůj mezinárodní pohled na dopad digitalizace na finanční služby. A připojí se k diskuzi se zahraničními i českými odborníky v anglickojazyčném bloku na téma transformace back-office procesů,” namátkou jmenuje [Conference Producer] Marie Bydžovská ze společnosti SmithNovak.

Mezi další řečníky bude patřit například Michal Vodrážka z ČNB nebo Jan Šovar z FINREG PARTNERS. Ti se zaměří na situaci na českém trhu z hlediska regulací. Nebudou chybět ani příspěvky o inovativních bankovních aplikacích a digitalizaci distribučních kanálů od Kamila Rataje [Banka CREDITAS] a Dalibora Šajara [MONETA Money Bank]. S prezentací vystoupí i zástupce světové challenger Bank v ČR [David Pavliska, Revolut] a český FinTech challenger, který se stává světovým [Michal Šmída, Twisto].

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here