Největší online investiční konference je tu! Bude 25. listopadu

694
investicni_konference
Ilustrační foto: Pixabay.com

I letos se chystá tradiční online investiční konference, kterou každoročně pořádá brokerská společnost XTB. Ta včera [2.11.] oznámila termín konání konference, a sice na sobotu 25.11. od 13:00 hodin.

Společnost XTB se dlouhodobě profiluje nejen jako pouhý broker či investiční aplikace, skrze kterou se investuje a obchoduje na trzích. Aktivně i vzdělává své klienty a veřejnost, to prostřednictvím článků, ebooků, videí apod. Do tohoto edukačního repertoáru společnosti se řadí také větší konference či menší živá vysílání přenášená na YouTube.

  • Kdy: sobota 25. listopadu 2023 od 13:00 hodin
  • Kde: neveřejné živé vysílání na YouTube kanálu XTB

Letošní Online investiční konference bude již tradičně v něčem speciální. Nabídne tematicky zaměřené panelové diskuze o konkrétních sektorech a populárních firmách v nich.

Nebudou určitě chybět sektory: 
  • BigTech
  • Umělá inteligence
  • Polovodičový průmysl
  • Dividendové společnosti, včetně populárních REITs
  • Energetický sektor

Třešničkou na dortu v programu konference pak bude poslední panelová diskuze, kde se budou probírat skryté investiční příležitosti, které aktuálně TOP investoři vidí na trhu.

Online investiční konference: Přední analytici, ekonomové

Z řad řečníků stojí za zmínku například Jaroslav Brychta, bývalý hlavní analytik XTB, který aktuálně spolupracuje s brokerem externě v rámci tvorby obsahu apod. Právě Jarda bude diskutovat s Danielem Gladišem a Alešem Vávrou, tedy s ostřílenými investory, a to na téma skrytých investičních příležitostí.

Těšit se dále můžete na Dominika Stroukala, Annu Píchovou, Michala Semotana. Ale také na Ondřeje Koběrského,  československou jedničku mezi tuzemskými finančními YouTubery.

Celý program Online investiční konference, včetně možnosti bezplatného přihlášení, naleznete na tomto odkazu zde.

Článků, videí a dalších materiálů o tom, jak s tradingem začít, je docela plný internet. Trading je nicméně velmi komplexní disciplína, která rozhodně není pro každého. I na to se zaměřuje Karol Hajduček z XTB. Vytvořil proto zcela nový videokurz s názvem: RESTART: Kurz systematického tradingu.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here