Partners Banka odměňuje klienty, kteří nakupují na Rohlik.cz

76
rohlik.cz
Foto: Rohlik.cz

Partners Banka, nová česká banka, která rychle získává na popularitě a za dva měsíce svého spuštění už ohlásila přes 40 tisíc klientů a 16 miliard v depozitech, navazuje spolupráci s největším online obchodem s potravinami Rohlik.cz.

Spolupráci zahajují společnosti odměnou pro společné klienty v hodnotě téměř pět tisíc korun. Stejně jako Rohlik.cz, založený v roce 2014, zcela změnil způsob nakupování potravin v Česku, mění Partners Banka způsob, jakým české domácnosti řeší své finance.

„Na Rohlíku nakupuje už milion domácností a s poradcem Partners spravuje své finance více jak 600 tisíc domácností. Odměnou za aktivní využívání obou služeb jim chceme dát motivaci využívat obě služby naplno. A tak kombinovat tak výhody online nakupování a moderního bankovnictví,“ říká Petr Borkovec, zakladatel a spolumajitel finanční skupiny Partners, do které Partners Banka patří.

Nová Partners Banka dává na spořicím účtu 6,03% úrok

První krok spolupráce je propojení výhod pro aktivní zákazníky. Společní zákazníci získají prémiové benefity od obou společností v hodnotě 4 776 korun. Partners Banka s Rohlíkem sdílí i záměr přinášet společným klientům do budoucna další výhody a expandovat i za hranice České republiky.

Díváme se na možnosti, jak se vzájemně podporovat v inovacích. To je v inovacích, které ulehčují klientům život, v akvizici nových zákazníků a rychlém růstu, využívání synergií a znalostí chování zákazníků. A to jak v ČR, tak i na dalších trzích,“ doplňuje Tomáš Čupr, zakladatel a majitel společnosti Rohlik Group.

Rohlik.cz Premium a placené balíčky zdarma

Od 20. 5. 2024 stačí, když zákazník na Rohlik.cz zaplatí svůj nákupu online kartou Partners Banky, a aktivuje se mu zdarma na rok jak Rohlík Premium v hodnotě 2 388 korun. Také se mu aktivují placené balíčky v Partners Bance. A to v hodnotě až 2 388 korun. Pro udržení těchto benefitů pak stačí každý další měsíc udělat dva nákupy na Rohlik.cz. A uhradí je online kartou Partners Banky. Zákazník tak může získat odměnu v hodnotě až 4 776 korun, když bude obě výhody aktivně využívat celý rok.

Je jen na zákazníkovi, zda si v Partners Bance vybere balíček Pro dva, nebo rovnou Pro rodinu. Oproti balíčku Pro jednoho, který je zdarma pro všechny a zahrnuje i domácí a evropské platby nebo výběr ze všech bankomatů na světě zdarma, získá navíc řešení pro partnerské i dětské finance. Získá i skvělý úrok na spořicím účtu bez podmínek.

Díky Premium členství přiveze Rohlík zákazníkovi ty nejlepší produkty až ke dveřím. A to vždy zdarma a přednostně s garancí dodání tentýž den. Zákazníci Premium mají navíc na vybrané zboží vždy 15–20% slevu. K tomu pravidelné měsíční akce a 4 expresní doručení nákupu za měsíc do 90 minut zdarma. Díky těmto benefitů průměrný zákazník ušetří 400 korun na slevách. A ušetří 400 korun na dopravě. Více o Rohlík Premium najdete na www.rohlik.cz/premium.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here