Martina Kneiflová povede od příštího roku EY ČR

366
Martina_Kneiflova
Foto: EY ČR

Vedoucí partner poradenské a auditorské společnosti EY ČR se od 1.1. 2022 stane Martina Kneiflová. Ta nahradí Magdalenu Souček, která firmu řídila tři desítky let a bude s ní nadále spolupracovat.

Na pozici vedoucí partnerky EY ČR bude mít Martina Kneiflová za úkol zachovat a rozvíjet spektrum služeb, které společnost EY ČR poskytuje svým klientům.

„Své jmenování vnímám jako velkou výzvu a závazek zároveň. Mou snahou bude přirozeně navázat na to, co se EY pod vedením Magdaleny Souček podařilo dosud vybudovat. A pochopitelně, využít všechny příležitosti k tomu, aby se společnost dále rozvíjela v duchu našeho motta Building a better working world,“ uvedla.

Podle Magdaleny Souček bude o EY ČR pod vedením Martiny Kneiflové dobře postaráno.

„Martina je ve společnosti EY řadu let, má bohaté zkušenosti ve vedoucích pozicích a já jsem moc ráda, že je to právě ona, kdo přebírá pomyslné žezlo,“ řekla.

Dodala, že tak jako vše v životě, i firma má nějaký svůj biorytmus, kterým se řídí a kdy dříve či později nastane čas přenechat vedení další generaci. EY ČR je dle jejích slov ve více než zdravé kondici a situaci, kdy se firmě i přes těžkosti, které dnešní nelehká doba přináší, daří lépe, než by šlo čekat.

Kdo je Martina Kneiflová

Martina Kneiflová je absolventka Vysoké školy ekonomické v Praze. Součástí EY ČR je více než 22 let. Po ukončení studia nastoupila na pozici daňové konzultantky do společnosti Arthur Andresen, která se následně včlenila a stala součástí mezinárodní sítě EY ČR. Od počátku své kariéry se věnovala daňovému poradenství.

Teď je stávající partnerka firmy daňového oddělení a vedoucí týmu poradenství v oblasti lidských zdrojů v ČR. V regionu střední a jihovýchodní Evropy odpovídá za oblast mobility a imigrace. Zároveň je členka Komory daňových poradců České republiky [KDP ČR].

Magdaléna Souček zůstane s EY spjata i nadále. Ve firmě bude mimo jiné působit jako poradkyně společnosti a věnovat se CSR projektům. Aktivní bude například i v soutěži EY ČR Podnikatel roku.

V těchto dnech společnost odstartovala již 22. ročník soutěže. Celostátní vítěz se následně utká i o titul EY Světový podnikatel roku na světovém finále v Monte Carlu v červnu 2022. Přihlášky a nominace je možné podávat do 21. října 2021.

Ernst & Young Global Limited

Název EY zahrnuje celosvětovou organizaci a může zahrnovat jednu či více členských firem Ernst & Young Global Limited. Z nichž každá je samostatná právnická osoba. Ernst & Young Global Limited je britská společnost s ručením omezeným garancí, která neposkytuje služby klientům. Celosvětově EY zaměstnává 280 tisíc lidí.

V Česku pomocí čtyř servisních linek – Audit, účetní a forenzní služby, Consulting, Daňové poradenství a Transakční poradenství – firma pomáhá organizacím těžit z příležitostí.

„Pomáháme jim plnit regulační požadavky, informovat investory a uspokojovat potřeby zúčastněných stran. A v rychle se měnícím světě jim poskytujeme podporu, jež potřebují, aby byly efektivní dnes a vytvořili dlouhodobý růst pro zítřek,“ uvádí na svých stránkách společnost.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here