Vojtěch Slovák nabízí videa o obchodování komodit

269
obchodovani_komodit
Ilustrační foto: Pixabay.com

V pondělí [6.2.] vyšel první díl nového cyklu Komoditní portfolio Vojtěcha Slováka. V něm se analytik XTB zaměřuje na obchody se zlatem a ropou. Tématu obchodování komodit se Vojtěch Slovák bude věnovat i v následujících dílech.

Jak již název napovídá, tento formát se zaměřuje specificky na obchodování komodit. To v posledních měsících stále více nabírá na popularitě. Co od cyklu očekávat? Komoditní expert Vojtěch Slovák na začátku každého měsíce vytvoří video, v němž srozumitelně vysvětlí celý proces obchodu s komoditami. Zaměří se na analýzu a zpracování statistických dat až po otevření/uzavření obchodu přímo v platformě xStation.

Pro začínajícího obchodníka to může být tím pádem skvělý studijní materiál sloužící jako představení komoditního trhu. Ale díky profesionální analýze a zpracování dat může být tento formát přínosný i pro ostřílené tradery,” říká marketingový ředitel XTB Michael Kopta.

Upřesňuje, že v evaluaci situace na trhu se Vojtěch Slovák zaměřuje na kombinaci fundamentální a technické analýzy s dodatečným zaměřením na sezónnost. Právě ta u mnohých komodit hraje klíčovou roli.

V rámci statistiky Vojtěch zpracovává především reporty COT a WASDE a statistická data agentur API a EIA,” dodává Kopta.

Projekt cílí na dlouhodobě profitabilní komoditní portfolio pomocí správné analýzy a dobrého risk managementu. Dotazy a zpětnou vazbu diváků XTB vítá. V programu plánuje i sekci na komentáře instrumentů mimo Vojtěchovo portfolio.

Pokud chcete sledovat obchodování komodit takřka v přímém přenosu, k odběru prvního dílu série se můžete ZDARMA přihlásit zde.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here