Bitcoin i další kryptoměny rozebere XTB na YouTube už tento čtvrtek

25
YouTube
Foto: XTB

Jen za poslední rok cena bitcoinu vzrostla o více než 140 procent. A mnozí se ptají, zda je toto růstové tempo udržitelné. Na tuto ale i další otázky odpoví v živém vysílání na YouTube v tématu kovaní hosté společnosti XTB.

Společnost XTB právě kvůli tomuto zvýšenému zájmu o svět kryptoměn připravila dvě živá vysílání. Ta divákům pomohou lépe se zorientovat v současné situaci a zodpovědí snad všechny důležité otázky na téma kryptoměn. První vysílání se uskuteční již tento čtvrtek. Hosté rozeberou aktuální cenu bitcoinu i její další vývoj.

Téma: Cena bitcoinu / Jaké jsou překážky k ceně 100 000 USD za bitcoin?

V XTB streamu na YouTube vystoupí v něm Kicom z Bitcoinového kanálu a Petr Plecháč, jenž je profesionální trader. Vedení diskuze se ujme Tomáš Cverna, analytik XTB. V tomto vysílání se jmenování zaměří na aktuální situaci světa kryptoměn. Nabídnou fundamentální i technickou analýzu.

„Pokud se tedy nyní rozhodujete, zda BTC koupit, nebo prodat, toto vysílání byste si neměli nechat ujít,” láká na vysílání Tomáš Cverna.

Druhé živé vysílání XTB nabídne na YouTube v úterý 26. 3. od 18:00. Proti sobě v debatě stane kryptoskeptická a kryptopozitivní strana.

„Hlavní cíl streamu ale bude zodpovězení otázky, zda bitcoin a jiné kryptoměny čeká světlá budoucnost, nebo se jedná jen o další technologický vystřel, který skončí tak rychle, jako začal,” říká Tomáš Cverna.

S příchodem bitcoinových ETF se tato otázka podle něj již tak trochu předjímá odpověď. Což ale nic nemění na tom, že i nadále zůstává navýsost aktuální. / Obě živá vysílání naleznete YouTube na kanále XTB Česká republika a Slovensko.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here