Potřebujete si rychle půjčit peníze a ideálně na krátkou dobu? Zkuste Kamali půjčku. Co to je a jak se liší od té klasické se dozvíte níže. Co je to Kamali půjčka?

Kamali půjčka je krátkodobá půjčka, která je lákavá zejména nízkou úrokovou sazbou a velmi rychlým vyřízením. Kamali půjčku si sjednáte už do 10 minut a peníze tak budete mít k dispozici téměř okamžitě. V čem všem se liší od klasické půjčky?

Výše úrokových sazeb

Jak už bylo zmíněno, Kamali půjčka se vyznačuje velmi nízkými úrokovými sazbami. Půjčit si můžete s úrokem jen do 3,3 %. V prostředí krátkodobých půjček je to velmi velká výhoda.

Kromě výše úrokových sazeb se vyznačuje i krátkou dobou splatnosti, často do 30 dnů a rovněž i nízkými půjčovanými částkami. Ty jsou na rozdíl od klasické půjčky jen do 15 000 Kč. Dá se tak hovořit i o tzv. mikropůjčce. Nejčastěji je lidé využívají v případě nenadálé situace nebo i před výplatou.

Proč je Kamali půjčka oblíbená?

Právě nízké úrokové sazby a rychlost, s níž celou půjčku vyřídíte, je pro mnoho klientů velmi lákavá. A to o to více, pokud se ocitnou v situaci, kdy peníze potřebují opravdu rychle, například kvůli nečekaným událostem jako je porouchaná lednice nebo oprava auta či koupě nového počítače, který potřebují k práci. A naláká určitě také možnost první půjčky zdarma.

Jak nenaletět nevýhodným podmínkám?

Kamali půjčku poskytují většinou nebankovní společnosti. U nás s ní před několika lety přišel Home Credit a rychle si získala oblibu u mnoha lidí. Spousta klientů jim však i tak stále nevěří, a to i po zavedení nových pravidel pro spotřebitelské úvěry, kdy každá instituce poskytující půjčky musí mít licenci od České národní banky a všechny potřebné informace přehledně a dostupně uvedené na webu. Informaci o tom, zda má společnost licenci, vždy hledejte jako první, měla by být uvedena na viditelném místě na stránkách společnosti.

Kromě toho určitě pomohou i recenze od jiných klientů, kteří již společnost vyzkoušeli. Pozor i na výši RPSN, tedy celkové ceny půjčky. První půjčku máte sice zdarma, ale ty další již úročené budou. Proto je dobré se dívat nejen na výši úroků, ale i na RPSN, kde jsou zahrnuty i další služby spojené s půjčkou a která by v ideálním případě měla být jen o několik procent vyšší, než je úroková sazba.

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here