Trading restart uvádí nový Kurz systematického tradingu

1267
trading
Ilustrační foto: Pixabay.com

Článků, videí a dalších materiálů o tom, jak s tradingem začít, je plný internet. Trading je nicméně velmi komplexní disciplína, která rozhodně není pro každého.

  • Pokud se zajímáte o pasivní investování do ETF, jste pravděpodobně schopen načerpat většinu potřebných znalostí v rámci několika málo hodin.
  • Stát se opravdu profitabilním traderem ale trvá spíše desítky či stovky hodin. Mnoho potenciálních obchodníků se tak k úspěšnému tradingu nikdy nedostane.

Důvodů může být mnoho – nedostatek materiálů pro pokročilejší tradery je ale bezpochyby jedním z nich. A právě na toto téma se více zaměřil Karol Hajduček, který pracuje v obchodním oddělení XTB. Vytvořil zcela nový videokurz s názvem: RESTART: Kurz systematického tradingu.

Trading a edukační videa: Kdo je ocení

Tato videa nejsou určena začínajícím traderům, ale těm, kteří už mají s investováním nějaké zkušenosti. Jsou určeny těm, kteří nejsou spokojeni se svými současnými výsledky v tradingu. Karol ukazuje svůj poněkud netradiční pohled na trading, který má potenciál změnit i Váš názor na tuto obchodní disciplínu. Samozřejmě se nejedná o žádnou zázračnou metodu nebo strategii, tu si musí každý najít sám. Série si ale dává za úkol ukázat trading z pohledu byznysu od začátku až do konce. Konkrétně se zaměřuje na těchto deset témat:

  1. Úvod do tradingu trochu netradičně.
  2. Náhodné vs. konzistentní výsledky v tradingu.
  3. Rámcové definování činnosti tradingu [gambling × trading × podnikání].
  4. Konkurence na finančních trzích aneb proti komu hrajeme.
  5. Základní postuláty o tržním prostředí.
  6. Skutečné výhody [edges] v tradingu.
  7. Cesta obchodníka.
  8. Technická a fundamentální analýza [kritický pohled].
  9. Statistické minimum pro aktivního tradera.
  10. Závěr: Rekapitulace toho nejdůležitějšího.

Závěrem: Velká část z nás, kteří se o prostředí finančních trhů zajímají, si určitě nejednou pohrála s myšlenkou tradingu. V teorii je přece vše jednoduché, obchoduji s trendem, nakupuji dole, prodávám nahoře a tak dále. Základní formace, čtení grafů, teorie risk a money managementu, vše má člověk dobře načtené.

Z nějakého důvodu to vše zrovna ve Vašem případě v praxi ale nefunguje, nebo minimálně ne tak dobře, jak jste si představovali. Pokud jste se v tomto popisu zhlédli, pak by Vám mohl právě tento kurz pomoci. / Kurz je zcela zdarma a můžete ho získat zde: https://cz.xtb.com/restart-tradingu.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here