Kauza Česká whisky: Insolvence Trebitsch Holding

647
Trebitsch_Holding
Foto: Pixabay.com

Kauza kolem české whisky Trebitsch Holding se stává stále závažnější. Přibývají potíže s vyplácením investorů i podezření na podvodné praktiky. Investorům nabízí pomocnou ruku advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS.

Společnost Trebitsch Holding, která vznikla v roce 2015, nabízela atraktivní investiční příležitosti do sudů s whisky, slibujíc zhodnocení v průběhu několika let. Investoři však nyní čelí zpožděným výplatám a mizerné komunikaci ze strany firmy.

Problémy Trebitsch Holding

Investoři uzavírali smlouvy se společností Trebitsch Holding, která garantovala dodání a skladování sudů ve daňovém skladu. Zhodnocení investic mělo být závislé na délce držení sudů, přičemž firma slibovala zhodnocení až osm procent. První smlouvy měly vypršet koncem března, ale výplaty dosud neproběhly. 

Firma uvádí, že problémy způsobila špatná vnitřní organizace a personální změny. Ředitel České whisky přiznal prodlení s výplatami a slibuje nápravu. Mezitím někteří investoři podali insolvenční návrh a obrátili se na policii. Provoz restaurace Trebitsch Whiskyhrádek v Třebíči byl od ledna ukončen.

Pomoc klientům Trebitsch Holding

Naším cílem je prostřednictvím věřitelských skupin efektivní uplatnění práva našich klientů a maximalizace uspokojení jejich pohledávek. Reprezentujeme stovky věřitelů v kauzách, jako jsou Premiot, Energetický holding Malina a Future Farming.

Jak vám můžeme pomoci

Advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS vám nabízí komplexní služby v oblasti insolvenčního řízení. A to zejména:

  • Posouzení nároku a podání přihlášky pohledávky!

Zajistíme, aby vaše pohledávka byla správně a včas přihlášena do insolvenčního řízení.

  • Zastupování v incidenčních sporech!

Budeme vás zastupovat v případných sporech, které mohou vzniknout v průběhu insolvenčního řízení.

  • Účast na přezkumném jednání a schůzi věřitelů!

Naši právníci se zúčastní přezkumných jednání a schůzí věřitelů za vás.

  • Hlasování na schůzi věřitelů!

Zastoupíme vás při hlasování na schůzi věřitelů, kde se rozhoduje o jmenování věřitelského výboru.

  • Uplatnění nároku na náhradu škody!

V případě trestního řízení vám pomůžeme uplatnit nárok na náhradu škody.

Přihláška pohledávky do insolvence Trebitsch Holding

Přihláška pohledávky do insolvenčního řízení je nezbytným krokem pro věřitele, kteří chtějí uplatnit své nároky vůči dlužníkovi v insolvenci. Tento proces umožňuje věřitelům  zahrnutí do insolvenčního řízení a podílení se na rozdělení majetku dlužníka. Bez přihlášení pohledávky nelze očekávat její uspokojení.

Pokud máte pohledávku vůči společnosti Trebitsch Holding, neváhejte se obrátit na naši advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS. Poskytneme vám odbornou pomoc a zajistíme, že vaše přihláška bude správně a včas podána.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here