Nová CFO ve skupině Partners je Daniela Hynštová

2515
partners
Daniela Hynštová / Foto: Partners

Do finanční skupiny Partners na pozici Group Financial Officer [CFO] nastoupila Daniela Hynštová. Odpovědnost nese za finance, finanční reporting, daně, rozpočty a audity. Slovo bude mít i v jednání s řediteli dceřiných společností.

Daniela Hynštová před příchodem působila v poradenské společnosti Deloitte. V ní se vypracovala na pozici partnerky. Vedla auditní i neauditní projekty pro finanční instituce.

„Ředitel Partners Petr Borkovec mě oslovil s nabídkou vedení financí skupiny. Souhlasila jsem. Zaujala mě jeho vize, která má zcela jasné kontury,“ uvedla Daniela Hynštová.

Zároveň dodala: „Líbí se mi tah na branku, který Partners v posledních letech mají, a také schopnost nacházet pro jednotlivé projekty skvělé lídry, kteří dokážou přitáhnout výborné týmy. A v neposlední řadě mě nadchla obrovská lidskost a pokora, která tady z lidí dýchá. To jsou pro mě zásadní hodnoty.“

Kdo je Daniela Hynštová

Daniela Hynštová vystudovala Vysokou školu ekonomickou [VŠE] v Praze se zaměřením na obor Komerční právo a Podnikové finance. V roce 2002 nastoupila do společnosti Deloitte na pozici Asistent – Analyst. Připravovala podklady převážně k auditům. Jako Senior Consultant odjela na výměnný pobyt do Francie. Tuto zkušenost považuje za klíčovou.

„Věnovala jsem se zejména auditu finančních institucí a pracovala jsem na auditu jedné z nejvýznamnějších francouzských bank. To mě významně posunulo. Na profesních vztazích, které jsem si tam tenkrát vybudovala, stavím dodnes,“ říká.

Dalších 16 let postupovala v kariérním žebříčku, působila na pozici Manager, Senior Manager a Director. Pracovala na stále významnějších zakázkách a vedla své týmy. Poslední čtyři roky vedla celé oddělení, to už jako partnerka firmy. Daniela Hynštová je vdaná, má jednoho syna, mezi její záliby patří lyžování, cestování a alternativní medicína.

O finanční skupině Partners

Partners jsou od roku 2009 největší finančně poradenskou společností v Česku. Firma má dnes téměř 600 tisíc klientů, 106 poboček a 2 400 profesionálních poradců. Do finanční skupiny patří projekty Partners investiční společnost, nemovitostní fond Trigea, Partners bankovní služby a Partners media.

Obrat Partners přesáhl za letošní první pololetí miliardu korun

Ta provozují weby Peníze.cz, Finmag.cz a Heroine.cz. Od července 2019 do skupiny patří také Simplea pojišťovna, která nabízí unikátní životní pojištění. V červnu 2021 spustila penzijní společnost Rentea a aktuálně připravuje projekt vlastní Partners Banky.

–RED–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here