Obchod v pojišťovně Simplea povede Kamil Holánek

695
Kamil_Holanek
Kamil Holánek / Foto: Simplea

Do životní pojišťovny Simplea přichází od dubna na pozici obchodního ředitele Kamil Holánek. Bude mít na starosti řízení distribučních sítí v Česku a na Slovensku. Před příchodem do Simplea dlouhodobě působil v pojišťovně Uniqa.

Poslední dva roky Kamil Holánek pracoval jako vedoucí strukturovaného prodeje pro Moravu, předchozích pět let coby Account Manager. S oborem financí má dlouholeté zkušenosti, svoji kariéru startoval v roce 2014 v oblasti finančního poradenství.

Se Simplea pojišťovnou máme podobné názory na vývoj životního pojištění. Stejně tak mám shodný pohled na oblast finančního poradenství, přinášejícího klientům komplexní a profesionální službu, jako poskytují Partners,“ říká Kamil Holánek s odkazem na to, že vlastníkem pojišťovny Simplea je finanční skupina Partners.

Kamil Holánek pochází z Brna, je ženatý a má dva syny. Rád tráví čas výlety s rodinou do přírody. Těší se, až bude s oběma syny jezdit na kole. Baví ho sportovat, věnuje se zejména boxu, jízdě na horském kole a běhu. Mimo sportovní aktivity se zajímá o finanční sektor, auta a historii.

Jaké jsou úkoly Kamila Holánka

V Simplea se Kamil Holánek zaměří na srozumitelnou komunikaci mezi pojišťovnou a finančními poradci. Za důležité považuje, aby měli finanční poradci vždy kompletní a ucelené informace o nastavení životního pojištění a všech procesech v pojišťovně.

„Musí to ale fungovat i obráceně, je potřeba naslouchat druhé straně a snažit se životní pojištění i služby neustále posouvat, zlepšovat a inovovat,“ zmiňuje nový obchodní ředitel Simplea.

Říká, že se těší na nový pracovní start v pojišťovně. Tu označuje jako moderní a inovativní.

Martin Švec: Simplea pojišťovna je stoprocentní FinTech

„Simplea fakticky udává směr v oblasti životního pojištění. Zároveň ji nesvazují problémy, které spoustu tradičnějších pojišťoven v mnoha technických ohledech limitují,“ tvrdí.

Jak to vidí ředitel Simplea Martin Švec

„Naším aktuálním cílem je zvýšit obchodní potenciál pojišťovny. To patří k hlavním výzvám nového obchodního ředitele. K jeho úkolům patří i zajišťovaní propagace a školení životního pojištění v rámci obchodních partnerů pojišťovny. Těším se na spolupráci, věřím, že Kamil je ten pravý, kdo nám pomůže dál růst,“ říká ředitel pojišťovny Simplea Martin Švec.

Simplea rozjela 100% online sjednání životního pojištění

Pojišťovna Simplea je česká pojišťovna, která vznikla v roce 2019 na zelené louce podle představ českého týmu nezatíženého korporátními nařízeními. Vytvořila unikátní životní pojištění, ve kterém spojila chytré technologie se zdravým selským rozumem. Jako jediná na trhu garantuje svým klientům plnění pojistných událostí v 99 % případů. Toho dociluje nastavením krytí rizik na nejzávažnější rizika. Nikoli na drobnosti.

–Adman’s Choice–

KOMENTÁŘ

Please enter your comment!
Please enter your name here